За пазителите на словото

пазителите на словото-www.besedi.orgТози уеб сайт е спасен от хора, намиращи се далеч от Родината, които не са част от Всемирното бяло братство, но въпреки това са преизпълнени с вдъхновение от живота и делото на Учителя Петър Дънов.

Преди известно време забелязахме, че някои от старите уеб сайтове, съхраняващи и разпространяващи словото на Учителя изчезнаха и на тяхно място се появиха уеб сайтове, изпълнени със скверно съдържание.
Когато видяхме, че и „www.besedi.org“ е загубил съдържанието си и е с възможност да бъде закупен, нашата малка група от съмишленици реши да финансира и възроди уеб сайта като маяк, разпространяващ словото на Учителя.

Бог ни дава сили и ще го правим докато можем и ще спасяваме, когато ни се даде и ще сме в словото, което ни вдъхновява и крепи…

ЗА КОНТАКТ С НАС

„BESEDI.ORG“ Е СЪЗДАДЕН НА
25 ЮЛИ 2011 г.
от Герасим Галитонов

Gerasim Galitonov
Gerasim Galitonov

Герасим Галитонов е работил като научен сътрудник в Училището по физика и астрономия към Университета в Саутхемптън. Работи по проект „Нанофотонно маркиране за секвениране на генома“. Има докторска степен по биофизика от Варшавския университет.
Член е на езотерични общества… част от времето си отделя за дигитализиране на литература, свързана с бялото братство 2005 – 2015 г. Участва в проекти за популяризиране словото на Учителя в цял свят като част от работна група, занимаваща се с преводи на повече от 10 езика. Създава няколко уебсайта включително „BESEDI.ORG“, като в него има повече от 3000 публикации до 2016 г…

Препоръчваме да посетите стария архив от 2016 г.
АРХИВ | ПОВЕЧЕ ОТ 2000 БЕСЕДИ НА УЧИТЕЛЯ ДЪНОВ (беседи с различя в текстовете)

Translate »
%d